VAN / ERCİŞ - Çelebibağı ortaokulu

Çelebibağı ortaokulu

Adres
ÇELEBİBAĞI MAH. ATATÜRK CAD. TC ÇELEBIBAĞI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 50 ERCİŞ / VAN
Vizyon
Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen,paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başlama: 07:00 Bitiş: 12:40
Belediye ve Özel servisler.
Öğretmen servisi mevcut.
Yerleşim Yeri
Erciş merkeze 7 km uzaklıkta olup belediye ve özel servislerle ulaşım yapılmaktadır.
TÜBİTAK